Новини

У фаховому коледжі спорту Дніпропетровської обласної ради провели зустріч з олімпійською чемпіонкою Ярославою Магучіх

IMG_7519

Ярослава завітала до Дніпра, де юні спортсмени й студенти фахового коледжу спорту мали нагоду поспілкуватися з видатною спортсменкою. Саме у стінах цього коледжу Ярослава починала свій шлях до олімпійського п’єдесталу. Сьогодні це один із найсильніших спортивних навчальних закладів у країні. Після того, як ворог знищив спортивні об’єкти у Донецькій та Луганській областях, частина територій тимчасово окупована, коледж став надійною базою для підготовки професійних спортсменів.

«Мав честь нагородити Ярославу, її тренера Тетяну Степанову, а також Юрія Пастухова. До привітань долучилися наші обласні депутати й відділення НОК України у Дніпропетровській області. Величезна подяка спортсменам та їх тренерам за перемоги і за те, що в цей непростий час вони продовжують прославляти Україну на світовій арені! Бажаю усім спортсменам нових успіхів та досягнень! Ставте перед собою великі цілі, адже немає нічого неможливого для тих, хто наполегливо працює і вірить у свою мрію. Ви – наша гордість, наша сила і майбутнє України!» – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Зустріч з чемпіонкою стала додатковою мотивацією для молодих талантів та ще одним підтвердженням того, що Дніпропетровська область – це осередок українського спорту, який навіть у найскладніші часи об’єднує, продовжує розвиватися і здобувати нові перемоги, прославляючи Україну на міжнародних майданчиках.