Новини

Ціною власного життя! 

!_MG_9363

За роки Незалежності під час виконання службових обов’язків загинуло 77 правоохоронців. Ще 43 людини загинуло на сході країни, 125 – поранено.

Правоохоронці майже щодня ризикують власним життям заради спокою на наших вулицях, в наших домах, в нашій країні!
!_MG_9237
Сьогодні , 22 серпня День пам’яті  загиблих правоохоронців. Мешканці області, рідні загиблих, товариші по службі та представники влади зібралися сьогодні біля Монументу загиблим солдатам охорони правопорядку.
!_MG_9389
Пам’ять загиблих вшанували урочистим покладанням квітів та хвилиною мовчання. Серед присутніх на заході також був голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.
«Ці люди не вагалися, коли треба було виконати вимоги присяги. Вони проявили мужність заради нашої безпеки і життя. Дніпропетровська обласна рада, єдина поки що в Україні, прийняла рішення про підтримку  родин загиблих два роки тому.  З обласного бюджету виплачується  компенсація у розмірі мінімальної зарплатні кожному члену родини загиблого правоохоронця. Ми повинні пам’ятати всіх тих, хто захищав Дніпропетровщину від злочинності. Всіх, хто загинув на сході країни. Вічна їм шана, уклін їх сім’ям!»,  —  голова обласної ради Гліб Пригунов.