Новини

​​День міста у розпалі!

8B5E863A-8A17-4890-862A-17F92C977615

Святкові заходи, які підготувала область для Дніпра тривають.

📍На майданчику біля історичного музею ім. Д. Яворницького пройшли майстер-класи від художника-символіста Михайла Сапожникова та з петриківського розпису для дітей та підлітків. 

✔️Будинок органної та камерної музики дав тут свій концерт «Вітання Дніпру». Далі — театральний перфоманс від артистів театру ім.Шевченко та виступ актора театру драми та комедії Олександра Мішина. Сам історичний музей презентував колекцію різноманітної зброї. Усі бажаючі могли спробувати свої сили у стрільбі. 

✔️Всі заходи проходять просто неба. І це ще не повний перелік закладів культури облради, які сьогодні долучились до святкування Дня міста та підготували різномантні активності!

Депутат обласної ради, головний лікар Мечникова Сергій Риженко розповів, що для пацієнтів його медзакладу свій концерт дала Філармонія. Також він привітав усіх містян зі святом: 

«Із нашим містом я розділив найприємніші та найтрагічніші хвилини свого життя. Як і кожен із вас! Дніпро — це наша сила і наша відповідальність. Вітаю усіх із Днем міста».