Новини

4 працівника ОКЛ ім. Мечникова отримали звання заслуженого лікаря України

!_MG_4335
Нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної медицини, надання кваліфікованої допомоги, порятунок життів людей в умовах пандемії та високу професійну майстерність отримало чотири лікаря обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Відзнаки вручив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.
«Вітаю Ірину Китову, Тетяну Кірєєвк, Володимира Куника та Михайла Мєдвєдєва з присвоєнням високих звань. А також завідувача відділення Володимира Дубину, який до Дня медпрацівника отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня від Президента країни. Усі ви — досвідчені професіонали, з величезним досвідом за плечима, роками роботи і великою кількістю врятованих пацієнтів! На превеликий жаль, нині з нами нема ще одного лікарів, який сьогодні отримав відзнаку за заслуги ІІІ ступеня посмертно. Це Борис Павленко, дитячий реаніматолог і завідувач відділенням інтенсивної терапії для новонароджених лікарні Мечникова. Людина, в чиїх руках була доля сотень малюків і яка врятувала їх. Висловлюю співчуття родині Павленко. Переконаний, внесок Бориса Анатолійовича у розвиток нашої медицини не забудеться ніколи», — виступив із промовою Микола Лукашук.
Голова облради також вручив медпрацівникам Мечникова грамоти й цінні подарунки від Міністерства охорони здоров‘я України.
!_MG_4284 !_MG_4306 !_MG_4312 !_MG_4339 !_MG_4355 !_MG_4359 !_MG_4375 !_MG_4379 !_MG_4452