Новини

Cтали відомі імена кандидатів на Премію обласної ради

Презентация11 (1)

На матеріальне заохочення у розмірі 15 тис. грн. (без урахування податків) та публічне визнання цього разу претендували 95 осіб. Спеціальна комісія в обласній раді перевірила усі необхідні документи учасників та відповідність до категорії. За результатами обговорень до наступного етапу конкурсу пройшло 90 осіб.
Тепер на потенційних переможців чекає онлайн-голосування, яке проходитиме на сайті Дніпропетровської обласної ради https://oblrada.dp.gov.ua/vote/.
Стартує воно сьогодні і триватиме до цієї неділі, 31 березня. За цей час кожен бажаючий зможе коротко ознайомитися із досягненнями учасників та проголосувати за найдостойнішого на свою думку претендента.
Лідером за кількістю заявок стала перша категорія – місцеве самоврядування. На другому місці йде номінація за спортивні досягнення. Всього ж переможців обиратимуть серед 11 категорій, серед яких медицина, культура, журналістика, бізнес, героїчні вчинки та інші. Критеріями відбору є актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, результати та перспективність.
Наприклад, цього разу на отримання Премії претендує молодий стоматолог Тарас Кучеренко, який не перестає надавати невідкладну та планову допомогу нашим військовим. Денис Редванюк – чемпіон світу з фрі-файту. Олександр Кучеренко – відважний пожежник та ще багато інших талановитих і цілеспрямованих молодих людей.
Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначив: «З проведенням кожного конкурсу Премії на широкий загал виходять молоді, соціально-активні, креативні мешканці з різних куточків Дніпропетровщини! Сподіваюсь, що цей процес триватиме ще дуже довго, адже наша область багата на таланти. Влада, в свою чергу, зобов’язана їх підтримувати і заохочувати. Тож, головна мета конкурсу не змінилася. Ми щиро вболіваємо за наших земляків!».