Новини

Superhumans Center зʼявиться у Дніпрі приблизно за рік, — Микола Лукашук

msg-518201556-203675

На наступній сесії Дніпропетровської обласної ради планують вирішити питання із будівлею для закладу Superhumans Center. Про це повідомив голова облради Микола Лукашук, який з робочою поїздкою відвідав поки єдиний в Україні такий центр у Львівській області, де зустрівся і обговорив проєкт з Андрієм Ставніцером, засновником та ідеологом Superhumans. Він додав, що міська рада Дніпра допоможе із земельною ділянкою, інвестори вкладуть гроші в реконструкцію будівлі, закупівлю та установку спеціального обладнання.

«Так, весь процес потребує певного часу. Папери, документи, дозволи, фінансування проєкту. Гроші вкладатимуть партнери, виділення коштів платників податків з державного або обласного бюджету не передбачено. У Superhumans Center дарують нове життя. Впевнився у цьому на власні очі. Від виробництва протезів у власній лабораторії протезування до повної реабілітації із залученням найкращих фахівців. Тож маємо зробити все, аби Superhumans Center якнайшвидше був і у Дніпропетровській області», — сказав Микола Лукашук.

У такому медзакладі військові отримуватимуть безкоштовно послуги з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки. До того ж ветерани з Дніпропетровщини зможуть відновлюватися вдома, поряд зі своїми рідними.