Рішення про оренду нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області

 

Рішення про оренду нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області

Керуючись законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про оренду державного та комунального майна”, ураховуючи висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, обласна рада в и р і ш и л а:

 

  1. Передати в оренду нерухоме майно, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області та перебуває на балансі комунальних підприємств, установ, закладів, згідно з додатком 1.

 

  1. 2. Надати згоду ОКП „Фармація” до 31 грудня 2016 року в розмірі 100 відсотків спрямовувати орендну плату, отриману за нерухоме майно, у тому числі і для приміщень, площа яких перевищує 200 кв. м, на розширення мережі соціальних аптек для забезпечення найнеобхіднішими лікарськими засобами за доступними цінами.

 

  1. Надати згоду КП „Дніпротеплоенерго” ДОР” до 31 грудня 2016 року на спрямування в розмірі 100 відсотків орендної плати, отриманої за нерухоме майно, що передається в оренду, на потреби дочірніх підприємств КП „Дніпротеплоенерго” ДОР”, у тому числі і для приміщень, площа яких перевищує 200 кв. м, у зв’язку із тяжким фінансовим становищем (додаток 2).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства.

 

Голова Дніпропетровської обласної ради
Гліб ПРИГУНОВ

м. Дніпропетровськ

№ 48-03/VII

25.03.2016 р

 

Додаток 1

 

Додаток 2