«Про Програму сприяння розвитку громадянського суспільства у Дніпропетровській області на 2017 – 2020 роки»

Керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Указу Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016 „Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні”, з метою створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства, налагодження ефективної взаємодії громадськості з органами державної влади, органами місцевого самоврядування на засадах партнерства, забезпечення додаткових можливостей для реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, ураховуючи звернення облдержадміністрації, висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації, обласна рада  в и р і ш и л а:

 

  1. Затвердити Програму сприяння розвитку громадянського суспільства у Дніпропетровській області на 2017 – 2020 роки (додається).

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської облдержадміністрації, контроль – на постійну комісію обласної ради з питань зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації.
Голова обласної ради
Гліб Пригунов