Без рубрики

Новини

Гліб Пригунов: «Більше 50 000 000 гривень на 7 будинків під соціальне житло облрада виділила цього року».

Слайд1

У 2018 році у 7 районах області зводяться нові будинки, які зможуть забезпечити житлом значну кількість людей. Родини воїнів АТО, вчителі, медики, багатодітні сім’ї, люди з обмеженими можливостями, одинокі матері, діти-сироти – саме ці категорії жителів Дніпропетровщини сьогодні стоять у черзі на отримання соціального житла.

Один з наймасштабніших проектів з будівництва соціального житла в області – це, безперечно, житловий будинок у Слобожанській ОТГ. Дев’ятиповерхівка для 106 родин. Загальна площа – понад 10 тис. квадратних метрів. 54 однокімнатні, 34 двокімнатні і 18 трикімнатних квартир. Видатки на поточний рік склали більше 45 млн грн.

5 000 300 гривень пішло на реконструкцію аптеки під багатоквартирний житловий будинок у смт Царичанка. Тут вже незабаром ключі від новеньких квартир отримають 10 родин АТОвців.

5 000 400 грн. знадобилась на перебудову 12-ти квартирного будинку у селі Вербуватівка Юр’ївського району.

У кривому Розі по вул. Туполєва відбувається зведення житлового будинку на базі недобудованого у минулі роки гуртожитку. На це з обласного бюджету спрямовано 400 000 гривень.

У Покрові також з’явиться нове соціальне житло у вигляді 2-хсекційного будинку, на реконструкцію якого виділено 36,8 тисяч.

Завершується будівництво багатоквартирного житлового будинку у смт Покровське, куди також спрямували близько 300 тисяч гривень.

У місті П’ятихатки буде відбуватися будівництво трьох 5-поверхових житлових будинків по вул. Нова та вул. Шатрова. Зараз створюється проектно-кошторисна документація.

«Розвинута соціальна сфера – це ознака будь-якої цивілізованої держави, яка піклується про своїх громадян. Поступово, але впевненими кроками, і Україна, зокрема Дніпропетровщина, наближається до європейський стандартів життя. Створення соціального житла – це один з багатьох етапів цього процесу!» — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Слайд4

Слайд2

Слайд1