Без рубрики

Новини

Економічна освіта Кривого Рогу працює на благо промислового регіону

15095473_1263801910350659_743852301139307080_n

Один з найпотужніших вишів Криворіжжя — Криворізький економічний інститут ДВНЗ «КНЕУ їм. Вадима Гетьмана» відсвяткував 50 річний ювілей!

Розпочавши свою роботу у далекому 1966 році навчальний заклад склав конкуренцію багатьом вітчизняним. Саме тут здобувають знання кращі фахівці у сфері економіки, бухгалтерії, банківської справи, маркетингу міжнародних економічних відносин, публічного управління та адміністрування, правознавства та ін.

З нагоди свята колектив інституту отримав привітання від голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова, а кращі викладачі – грамоти обласної ради.

«Економічна освіта Кривого Рогу одна з найякісніших у промисловому регіоні. Вона повністю задовольняє потребу у фахівцях, які працюють у найбільшому промисловому районі Дніпропетровщини: на гірничо-збагачувальних комбінатах, підприємствах, заводах. Чимало його випускників очолюють ці підприємства, є топ-менеджерами, народними та обласними депутатами. Я дякую кожному викладачеві за їх невтомний труд, наполегливість та професійну майстерність. Бажаю колективу та студентам міцного здоров`я, постійного руху у перед, нових наукових відкриттів на благо розвитку економічної освіти регіону», — йдеться у привітанні голови облради.