Без рубрики

Новини

🪙 Дніпрянка виборола мікрогрант від «єРоботи»

IMG_20230619_161756_123

 

📝 Олександра Корнілова стала черговою учасницею урядової ініціативи «єРобота» й отримала фінансування для власної справи. Жінка — співвласниця мережі крамниць канцтоварів у Дніпрі. Веде бізнес разом із батьками вже впродовж 15 років.

 

📌 «Наші клієнти — це студенти, школярі та офісні працівники. Для бажаючих закупити одразу велику кількість продукції у нас діють спеціальні оптові ціни, а для постійних клієнтів – система знижок», — позповідає Олександра.

 

📈 Для участі в ініціативі жінка подала заявку на порталі «Дія», склала бізнес-план, який успішно презентувала перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості, який дав жінці «зелене світло».

 

🎨 Наразі підприємиця вже отримала грантові кошти, закупила необхідний товар та відкрила новий магазин. У подальших планах – проводити творчі майстер-класи, розширювати асортимент та запровадити послугу пакування подарунків.

 

✅ Нагадаємо, в рамках «єРоботи» рішення про надання коштів ухвалили вже 73 заявникам з Дніпропетровщини. Переможці отримали понад 17 млн гривень на розвиток власних справ.

 

✍️ Охочі ще можуть долучитися до програми та подати заявку на отримання мікрогрант через Портал «Дія» за посиланням https://is.gd/Zezi5a . До заяви обов’язково треба прикріпити бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

 

🤳 Додаткову інформацію шукайте у Телеграм-каналі: https://t.me/Pidtrumka_DCZ_DNP.

 

IMG_20230619_161755_196

IMG_20230619_161843_769