Новини

Гліб Пригунов: «Залучення іноземних інвестицій має відбуватися інтенсивніше».

_

 

Саме для цього обласна влада проведе в Києві презентацію Дніпропетровської області для всіх дипломатичних представництв, консульств та посольств.

Голова обласної ради Гліб Пригунов провів перше засідання робочої групи, де обговорили зміст заходу.

 

«З одного боку ми маємо показати всю красу нашої області, щиру душу наших людей, наші традиції, з іншого — бізнес потенціал нашого регіону. Ми наведемо приклади вже працюючих в нашій області підприємств з іноземним капіталом, а це і французи, і канадці, і швейцарці, і німці. Ми розповімо про вигідні напрями інвестицій в наш регіон – це може бути, наприклад, і переробна промисловість в сільському господарстві, і розвиток індустріальних парків, і транспортний хаб, туризм, і освіта» , — прокоментував основні напрями підготовки Гліб Пригунов Глеб Пригунов (Gleb Prigunov).

Відомо також, що іноземцям презентують Інвестиційний паспорт області, до якого входять конкретні бізнес проекти. А також — тільки-но виданий сувенірний альбом про петриківський розпис та козацькі пісні – які визнані UNESCO нематеріальною культурною спадщиною всього людства.
Дніпропетровська обласна рада запрошує бізнес кола, небайдужих громадян, активістів, долучитися до підготовки презентації області. А саме вносити свої пропозиції щодо об’єктів, підприємств, ідей – які гідні представляти нашу область всьому світові!

Свої листи із пропозиціями надсилайте на пресс-службу за адресою press.dnepr.oblsovet@gmail.com