Новини

100 призовників Дніпропетровщини присягли на вірність Україні

IMG_3906

Збройні сили, Національна Гвардія та інші військові формування країни, цієї весни поповнилися на 1520 осіб. Сьогодні урочисто провели  юнаків на строкову службу. Призовники склали урочисту клятву, поклали квіти до меморіалу Небесної Сотні та Героїв АТО, отримали привітання і настанови від обласної влади, військовослужбовців та гостей заходу.

Зараз безпека держави, нарощування її військової спроможності – одне з пріоритетних завдань для всіх рівнів управління. Важливі складові успішного розвитку – це щорічний якісний призов, оновлення матеріально-технічної складової, покращення рівня  командно-штабних навчань. Дніпропетровщина в свою чергу поставлені завдання виконує, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:

«Армія сьогодні динамічно розвивається і оновлюється. Ми поступово наближуємося до світових стандартів. Це стосується не тільки технічного оснащення, а армійського міцного духу! Зараз строкова служба є почесною справою і викликає повагу в українському суспільстві. Хочу, щоб сучасні призовники гідно несли своє звання захисника України, солдата і патріота!».