Новини

Звернення Святослава Олійника, голови Дніпропетровської обласної ради до роботодавців

C80DA8BA-4E45-48F2-B693-54F9E16BD45C

«В нашій області встановилася аномально висока температура, тому керівники підприємств мають вжити певних заходів з попередження нещасних випадків через спеку.

Я закликаю всіх роботодавців виконати умови Законодавства і забезпечити належні умови праці в умовах високих температур.
Я рекомендую, там, де це можливо, відкоригувати розпорядок робочого дня, тривалість робочої зміни та обідньої перерви. Запровадити ранній початок робочого дня і, відповідно, його закінчення, зменшити тривалість робочих змін, збільшити обідню перерву з 13.00 до 16.00 години.
А також, використати накопичений досвід он-лайн роботи під час карантину».

Лікарі наголошують, у спеку гірше почуваються саме гіпертоніки, у пацієнтів з ішемічною хворобою серця частіше виникають напади.

Звертаємо вашу увагу, в лікарні ім.Мечникова діє безкоштовна обласна програма допомоги для людей із серцево-судинними захворюваннями!. В програму входять лабораторні та інструментальні обстеження (ЕКГ, за потребою – Ехо-КГ), консультація кардіолога та офтальмолога з обстеженням очного дна та вимірювання внутрішьноочного тиску, призначення терапії.

Всі довідки щодо програми та запис до лікарів за телефоном Консультативної поліклініки лікарні Мечникова (056)713-51-32 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 15:00.