Новини

Команда Малої Академії наук Дніпропетровської області виборола дві нагороди на Всеукраїнській олімпіаді креативності

D2547616-0EC8-4FA0-AEDE-242937CACA3D

🥇Спеціальну нагороду-відзнаку «Да Вінчі» за особливі технічні знахідки та дизайн проекту отримала команда «Мозго builders», яка складалася з вихованців Дніпропетровського відділення Малої академії наук, учнів технічного ліцею імені Анатолія Лигуна Кам’янської міської ради.

🥇Спеціальну нагороду «Ренесанс Команда  за наукові розробки отримала команда «Teams of creative ideas» (ToCI),  до якої входили вихованці  Дніпропетровського відділення Малої академії наук, учні комунального закладу освіти «Гімназія № 3».

Олімпіада відбулася у рамках Міжнародної програми Destination Imagination. Це найбільша у світі освітня програма,  яка спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття. Вона охоплює більше 30 країн на 6 континентах, понад 150 тисяч учасників щорічно.

25 команд з усієї України зареєструвалися на участь у заході, який через карантин відбувався дистанційно, 4 з яких представляли Дніпропетровське відділення Малої академії наук.

Згідно з правилами програми, участь у заході взяли команди сформовані з дітей та молоді різного віку. Кожна команда мала право обрати лише один із шести викликів (технічний, інженерний, науковий, імпровізаційний, художній або суспільний) і потім, протягом року, працювати над вирішенням відповідного завдання.

Команди мали обрати своїх тренерів, які не втручаючись у процес, надихали та навчали її членів новим інструментам пошуку оригінальних і креативних ідей. Результат своїх напрацювань команди представили у вигляді вистави-презентації з декораціями.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!