Новини

Аульська хлоропереливна станція працюватиме у звичному режимі – запевнили в облраді!

1461223

Немає жодних підстав хвилюватись стосовно будь-яких звільнень або знищення Аульської хлорпереливної станції — підприємства стратегічного для всієї України.
Рішенням Дніпропетровської обласної ради від 22 лютого 2019 року № 461-16/VII «Про деякі питання управління майном, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області» надано дозвіл на приватизацію єдиного майнового комплексу: цілісний майновий комплекс Аульської хлоропереливної станції.
Аукціон відбувається на абсолютно прозорих засадах! Відповідно до чинного законодавства і з метою забезпечення прозорості об’єкти малої приватизації продаються виключно на електронних аукціонах. Рішенням Дніпропетровської обласної ради від 16 серпня 2019 року № № 493-17/VII затверджено умови продажу. Однією із цих умов є збереження цільового призначення об’єкта приватизації. Також , відповідно до законодавства договір оренди, укладений між Дніпропетровською обласною радою та ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» зберігатиме чинність для нового власника
Дніпропетровською обласною радою неодноразово спростовувались усі побоювання працівників щодо їх подальшого працевлаштування. Зважаючи на положення Кодексу законів про працю України, Дніпропетровська обласна рада не має повноважень для вирішення питань пов’язаних із звільнення працівників ТОВ ,,Аульська хлоропереливна станція” адже роботодавцем є підприємство, а не обласна рада.