Новини

Бізнес-вумен Дніпропетровщини їдуть до Польщі

IMG_1291

Незабаром у Варшаві пройде міжнародний форум «Perspektywy Women in tech summit 2019» – одна із наймасштабніших жіночих конференцій у сфері ІТ-технологій у Європі. Обласний комітет для жінок-підприємців, який активно розвивається на базі облради, візьме участь у цій події. Ця структура для розвитку молодіжно-жіночого підприємництва в області була створена нещодавно та є продовженням успішного проекту «Жінки в бізнесі» від КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу».

Сьогодні в обласній раді зібрався актив жіночого Комітету. Обговорили детальніше умови Форуму. У Варшаві на жінок чекають тренінги та доповіді від спеціалістів Гарвардського і Стенфордського університетів, представників передових компаній світу, таких як Amazon, Facebook, Google, Intel та інші.

Головна мета роботи є незмінною – популяризація жіночого підприємництва, економічна активність жінок-підприємців, створення нових робочих місць для жінок, гендерна рівність в бізнес-середовищі, підвищення економічної компетенції ділових жінок і поліпшення зв’язків між ними. Також вони звертають увагу на важливості реалізації ділової жінки і в інших сферах. Відтак одна із учасниць комітету відвідала навчальний семінар «Жінки в політиці» і сьогодні поділилася досвідом і знаннями.

«Сучасна бізнес-леді — це особливий тип жінки. Вони будують соціально-орієнтований та відповідальний бізнес, який необхідний і нашій області, і країні загалом. Жіночий комітет демонструє високі темпи розвитку. Ми з боку обласної ради готові сприяти їх ініціативам», — підсумовує голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.