Новини

Визначені імена переможців Премії обласної ради!

!!!!!

Вже незабаром 50 молодих і талановитих мешканців області отримають грошові винагороди! Усі етапи відбору пройдені: подача документів, онлайн-голосування на сайті облради, засідання комісії, яка і підвела підсумки цього конкурсу. Серед 112 претендентів обрано кращих.

Проведення конкурсу Премії проходить вже третій рік поспіль. Його було ініційовано і започатковано Глібом Пригуновим. Головна мета — це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області і всієї України!

Премія поділена на 11 категорій: спорт, медицина, наука, журналістика, бізнес, волонтерство та інші. Цього разу найбільша конкуренція була серед дітей віком від 14 до 18 років, науковців та педагогів, а також діячів культури.

Депутат обласної ради Гліб Пригунов додає: «Я щоразу щиро вболіваю за наших земляків і хочу, щоб їх досягнення були справедливо оцінені. Як показують попередні конкурси, багато людей, які роблять нібито свою щоденну роботу, гідні стати преміантом і отримати головну винагороду. З кожним конкурсом на широкий загал виходять гідні люди. Мешканці області продовжують дивувати своїми талантами, працею та небайдужістю! Ми маємо визначний людський потенціал, який необхідно підтримувати та заохочувати».

Далі на володарів Премії чекає церемонія нагородження, яка також подарує переможцям нові знайомства, купу позитивних емоцій та побажань. Пройде урочистий захід вже 12 грудня.

Голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник підсумував, що конкурс є корисною для області ініціативою і буде проводитись надалі:
« Людський потенціал – головний потенціал і всієї країни, і нашої області. Втім, сучасні реалії потребують переосмислення концепції людського потенціалу! Саме його розвиток надасть всім віри в свої сили та буде сприяти процесу росту суспільства!».