Новини

Вища освіта з держуправління – для учасників АТО безкоштовна. Набір абітурієнтів продовжується

Освіта для АТО, ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ

Набір кандидатів серед учасників АТО на навчання до Дніпропетровського інституту держуправління триває до 18 серпня 2017 року. Свої документи вже подали 11 учасників АТО: 4 — на денну і заочну форму навчання на ступінь бакалавра та 7 на магістрів, усі за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Усі абітурієнти з Дніпра, Кам`янського, Кривого Рогу та Дніпропетровської області. Всього тут планують прийняти на навчання 20 учасників АТО. Їх навчання стало можливим завдяки ініціативі голови облради Гліба Пригунова та керівництва вишу. На останній сесії обласної ради депутати прийняли рішення виділити близько 100 тис грн. на навчання учасників АТО та їхніх дітей в інституті держуправління.

«Ми надаємо максимальну допомогу учасникам АТО та підтримуємо членів їх родин не лише у розвитку бізнесу, наданні житла, землі, робочих місць, а й допомагаємо здобути вищу освіту. Учасники АТО мають активну життєву та громадянську позицію, на справах довели своє бажання змінити нашу державу на краще, тому вони зможуть бути гідними представниками органів влади», — зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.

За словами директора ДРІДУ НАДУ Сергія Серьогіна, органи влади потребують нової крові та підходів у роботі. «Патріотизм та бажання змінити ситуацію у державі – ось головні риси, які притаманні учасникам АТО. Вони є визначальними у роботі у владних структурах та органах місцевого самоврядування. Ініціатива Дніпропетровщини знайшла схвальні відгуки у керівництва Національної академії держу правління при Президентові України», — зазначив він.

Для довідки: приймальна комісія Дніпропетровського державного інституту держу правління знаходиться за адресою: 49044, м. Дніпро, вул. Гоголя, 29, кімн. 100 (1 поверх), тел. (056) 745-52-41, (056) 794-58-06, E-mail: vstup@vidr.dp.ua, графік роботи: понеділок — четвер з 8.00 до 16.45, п’ятниця з 8.00 до 15.30.