Новини

Влада – бізнес – ОТГ: в облраді допомагають громадам розвивати території та інвестпотенціал!

IMG_0911

Досвідчені маркетологи відомих компаній Дніпра: «Faberge media», ТРЦ «Караван», «Colgate» та інші. Сьогодні вони зібрались в обласній раді заради допомоги в реалізації важливих проектів об’єднаних громад.

Будівництво автозаправки у Вербківській ОТГ, переробка та збут продуктів вівчарства у Межиріцькій ОТГ, проект «Безпечний простір» для дітей на дорогах у Слобожанській ОТГ.

Ці ідеї можуть втілитися у життя за підтримки підприємців. Наразі у  планах – створення «Клубу маркетологів», на меті – залучення бізнесу на території ОТГ.

У майбутньому гроші на реалізацію проекту планують виділити у КП обласної ради «Центр підтримки малого та середнього бізнесу».

«Реформа децентралізації дала можливість об’єднаним громадам самостійно залучати бізнес на свої території. Саме це є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів та запорукою розвитку ОТГ. Оновлення інфраструктури, будівництво сучасних освітніх, культурних та медичних закладів, міжнародне співробітництво – про такі речі українські села та селища навіть не мріяли. Сьогодні це вже відбувається, і нашим головним завданням є підтримка та повне сприяння процесу формування сильних та заможних територій!» — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.