Новини

Власний фітнес-центр: завдяки урядовій програмі «єРобота» підприємець з Жовтих Вод розпочав свій бізнес

photo_5357334170155730183_y

Спорт та здоровий спосіб життя — це хобі, якому дуже багато часу приділяє Артем Коряулін. Саме тому він вирішив об’єднати улюблену справу і роботу.

Чоловік розповів, що спочатку почав вивчати різноманітні методи тренувань та здорового харчування, а згодом проводити заняття для всіх бажаючих.

Саме тоді прийшла ідея застосувати свій тренерський потенціал та відкрити фітнес-центр – простір, де люди різного віку зможуть самостійно або під наглядом тренера займатися спортом.

Артем склав бізнес-план, успішно пройшов співбесіду та отримав грантові кошти на рахунок.

Гроші, які він отримав в рамках програми «єРобота», підприємець витратив на придбання тренажерів та спортивного обладнання.
Зараз сучасний фітнес-центр у Жовтих Водах активно приймає відвідувачів.

Крім того, Артем Коряулін створив додаткові робочі місця – адміністратор та ресепшіоніст, на які вже працевлаштував людей.
В планах амбітного підприємця зібрати команду професіоналів та створити мережу спортивних клубів по всьому місту.

Нагадуємо, що за державною програмою «єРобота» бажаючі можуть отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу – від 50 до 250 тис грн. Для цього потрібно розробити бізнес-план та надіслати заявку через портал «Дія».

З 10 квітня також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн. грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7