Новини

Вперше в області фестиваль-конкурс для дітей пройшов дистанційно!

DBE05E90-BBA1-451E-9B1C-3AEF379237B5

❇️Попри карантинні обмеження, обласна рада організувала справжнє свято творчості. На обласний конкурс «Перлинки Дніпропетровщини 2020» надійшло аж 738 заявок від різних об’єднаних громад. З них у фінал вийшло 38 номерів.

❇️Чуттєва пісня для мами, майстерна гра на піаніно вдома, народні танці від колективів, театральні сценки та інші оригінальні номери. Учасники заздалегідь надсилали відео своїх виступів та коротку анкету. Професійне журі не один день переглядало усі заявки, аби обрати кращих.

«Певно за час карантину малеча і справді засумувала за своїми хобі, адже ми не очікували такої кількості заявок. Журі було складно обирати тих, хто пройде у фінал. Тому дипломи за участь отримає кожен учасник. Отримавши сотні оригінальних і талановитих виступів, ми вирішили проводити цей конкурс на щорічній основі», — коментує Тетяна Дацько, депутат облради та одна із організаторок фестивалю.

❇️Всього є 6 номінацій: вокал, хореографія, театральне та художнє мистецтво, інструментальний та оригінальний жанр. У кожному з них обрали переможців, срібних та бронзових призерів, а також володарів гран-прі та призу глядацьких симпатій!

❇️Хто ж переміг у конкурсі? Дізнатися можна саме сьогодні.

На День захисту дітей пройде Фінальний гала концерт онлайн. Трансляція буде доступна за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC58TGiiQS7LYI1LZe4_pByA/live

Початок о 14.00.