Новини

Відбулися відкриті торги

Презентация1

 

Сьогодні 19 вересня 2019 року о 12:09 хвилин відбувся відкритий та прозорий аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу: цілісний майновий комплекс Аульськоїхлоропереливної станції.

За результатами відкритого аукціону у якому мали змогу прийняти усі бажаючі, при стартовій ціні продажу в 11 457 057 грн., яка визначена незалежною експертною оцінкою нерухомого майна, переможцем обрано учасника, що запропонував ціну у розмірі 30 150 000 грн. без урахування ПДВ.  Що майже в 3 рази перевищує стартову ціну. Кошти від продажу даного майна будуть направлені до обласного бюджету.

При цьому, слід також відзначити, що відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» — вищезазначений договір оренди, укладений між Дніпропетровською обласною радою та ТОВ «Аульськахлоропереливна станція» зберігатиме чинність для нового власника. Також однією з умов продажу Єдиного майнового комплексу: цілісний майновий комплекс Аульськоїхлоропереливної станції – є залишення його цільового призначення.

Нагадаємо, що з 17 червня 2011 року зазначений майновий комплекс перебуває в оренді строком на 49 років у ТОВ «Аульськахлоропереливна станція». За серпень 2019 року ТОВ «Аульськахлоропереливна станція» за оренду цілісного майнового комплексу сплатило 75 000 гривень. Усього, майже за 9 років оренди Орендарем сплачено всього 4 000 000 грн. Обласна рада вважає даний досвід відкритих та прозорих торгів успішним, що має значний економічний ефект для розвитку області.