Новини

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді та спорту.  

IMG_9342

Заслухали звіт щодо виконання цільової соціальної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в області до 2024 року за І-ІІІ квартали 2023 року. А також – про виконання завдань і заходів регіональної комплексної програми профілактики залежностей та їх соціальних наслідків серед дітей регіону на 2022 – 2026 роки за ІІІ квартал 2023 року. 

 

«Попри всі виклики війни наша молодь має розвиватися та займатися спортом. Всі наші відповідні програми виконуються. Працюватимемо над цим і надалі. Дякую колегам за плідну роботу!» – сказав Михайло Кошляк – голова постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді та спорту.

 

Окрім цього, підсумували роботу громадської організації «Асоціація ветеранів спорту Дніпропетровської області» та відзначили грамотами кращих ветеранів спорту 2023 року.

 

 

Результатом засідання також стало і те, що «Дитячо-юнацька спортивна школа з дзюдо» ДОР» матиме нову назву – КЗ «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з олімпійських та неолімпійських видів спорту» ДОР» та статут закладу у новій редакції.