Новини

Відзнаки з нагоди Незалежності отримали працівники Феміди

index23

Радник голови Дніпропетровської обласної ради Андрій Соколов вручив почесні відзнаки та грамоти ДОР співробітникам Дніпропетровського окружного адміністративного суду. Урочистості відбулись з нагоди 30-ї річниці незалежності України.

«Колектив вашого суду – це енергійні, досвідчені, кваліфіковані фахівці, які сумлінно виконують покладені на них обов’язки та поєднані спільною метою. Ваша праця неодмінно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства. Бо ж по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до вас! І саме завдяки вашій роботі мешканці Дніпропетровщини можуть бути впевнені, що їхні свободи відновлюються, а кривдники — притягуються до відповідальності. Від імені голови ДОР Миколи Лукашука, всього депутатського корпусу та себе особисто дякую вам сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та активну життєву позицію», — звернувся до присутніх радник голови ДОР Андрій Соколов.

Під час заходу нагороди Дніпропетровської облради отримали:

⚖Наталія Чуфарова, керівник апарату Дніпропетровського окружного адміністративного суду;
⚖Вікторія Гречана, заступниця керівника апарату окружного адміністративного суду;
⚖Артур Мосєсов, нач. від. служби судових розпорядників;
⚖Тетяна Детюк, гол. спец. від. забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи;
⚖Євгенія Овчаренко, гол. спец. від. управління персоналом;
⚖Валерія Тулянцева, гол. спец. від. з узагальнення судової практики, роботи зі звернення громадян та з доступу до публічної інформації.

2323232323 23232323 232323 index23 2 11 index 1 index