Новини

Відкриті дані про економіку регіону

129650185_3944878112198116_4445626919608936612_n
Вперше в Україні в Дніпропетровській області створили інтернет-модуль «DIAgram», який спрощує доступ до економічних показників регіону.
У які сфери інвестують іноземці та який бізнес є найбільш прибутковим у регіоні. Кількість експорту та імпорту за кожен рік з 2016 по 2019. Окремо про кожен вид товару, який експортується або імпортується. В яких об’ємах та в які конкретно країни.
Уся ця інформація структурована та зібрана у зручному форматі трьома мовами — українською, російською та англійською. Інтернет модуль був розроблений інвестиційною агенцією «ДІА» Дніпропетровської обласної ради. Цей портал стане у пригоді потенційним інвесторам, як зовнішнім, так і внутрішнім, які планують відкрити свій бізнес на Дніпропетровщині.
Інформація на diagram.dia.dp.gov.ua значно полегшує процес розробки стратегічних документів та визначення пріоритетів для інвестування.
«Останній рік повністю перевернув з ніг на голову економіку у світі. Зараз потрібно пристосовуватися до нових реалій ведення бізнесу, організації торгівлі, залучення інвестицій. Особливо важливим стало надавати нашим потенційним партнерам актуальну інформацію у зручному вигляді, максимально швидко та стисло», — розповів голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.
На сайті обласної інвестиційної агенції «ДІА» http://dia.dp.gov.ua/ ви також можете ознайомитись з детальною відеоінструкцією, щоб ефективно користуватись функціоналом модулю «DIAgram».