Новини

Відродження спортивної слави «Металурга»

_MG_3521

Оновлення спортивної арени «Металург», що у Кривому Розі — це більше ніж реконструкція. Тут «з нуля» зводять три із чотирьох глядацьких трибун. Планується декілька зон — для футболу, занять з легкої атлетики, бігу, приміщення для занять боксом та боротьбою. Розташують тут і два великих табло — 18х12 метрів. Кожен елемент проєкту відповідає вимогам ФІФА та УЄФА.

«Це буде сучасний стадіон, аналогів якому на Дніпопетровщині немає. Наразі триває активна фаза робіт. Вже зведені перші поверхи трибун, виконані повністю монолітні роботи. На черзі — роботи з гідроізоляції. Це дозволить безперешкодно у зимовий час проводити роботи зсередини трибун», — пояснив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

На Східній трибуні триває заливка перекриттів й ведеться підготовка нижнього ярусу по ґрунтовій основі. На Північній і Південній трибуні виконана заливка стін та колон під перекриття першого поверху. Усього на майданчику працює понад 140 осіб та 15 одиниць техніки.

«Відроджуємо спортивну славу «Металурга». Даємо нові можливості для залучення в місто інвестицій. А це — розвиток інфраструктури, додаткові надходження до місцевого бюджету, нові робочі місця», — зазначив Володимир Орлов, перший заступник голови ДніпроОДА.

Нардеп Юрій Корявченков додав: «Темпи гарні, здача відбудеться за планом. Незабаром матимемо арену, що прийматиме матчі всеукраїнського та світового рівня».