Новини

В регіоні відкрито філію Української федерації учнівського спорту

IMG_8387
Відокремлений підрозділ ГО «Українська федерація учнівського спорту» (УФУС) тепер діятиме і на Дніпропетровщині. Наразі організація діє у 20 областях країни та Києві і займатиметься популяризацією фізичного виховання і спорту, здорового способу життя серед дітей, учнівської молоді та працівників освіти регіону.

«Наша мета — посилити взаємодію між освітою та спортом, залучити школярів Дніпропетровщини до участі в міжнародних змаганнях та організувати всеукраїнські турніри в Україні. До того ж ми працюємо одразу у двох основних напрямах: спортивно-масовому – для тих, хто хоче бути здоровим та фізично активним, та, власне, спортивному – який передбачає, що дитина хоче присвятити своє життя професійному спорту. В обох напрямах головною метою було, є і буде – здоров’я нашого молодого покоління», — зазначив президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба.

Очолив Дніпропетровську федерацію перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Геннадій Гуфман.

«Для мене ця посада — поєднання захоплення й обов’язків. В нашій області наразі навчається 336 тисяч школярів і я хочу, аби всі вони з радістю й задоволенням долучались до школярського спорту на місцях, у своїх громадах. Ми будемо всіляко підтримували тих учнів і учениць Дніпропетровщини, які братимуть участь у майбутніх стартах, — сказав голова відокремленого підрозділу Української федерації учнівського спорту у Дніпропетровській області Геннадій Гуфман.

На презентації були присутні голови міських, сільських, селищних рад, президенти федерацій спорту України та голови спортивних федерацій. Учасників ознайомили із діяльністю й завданнями федерації та окреслили основні напрямки роботи на найближчий рік.

!IMG_8237 IMG_8175 !IMG_8198
 IMG_8304 !IMG_8259 IMG_8368!IMG_8254!IMG_8263!IMG_8285!IMG_8289!IMG_8294!IMG_8305!IMG_8313IMG_8342IMG_8354IMG_8375