Новини

В селищі Дніпровське відкрили оновлений стадіон

!IMG_9222

Повністю оновлене футбольне поле зі штучним газоном, майданчик для гри у баскетбол та волейбол, легкоатлетичні доріжки, тенісний корт, зона для воркауту – стадіон «Дніпровець» реконструювали в рамках програми Президента «Велике будівництво».

«Цьогоріч Президент представив загальнонаціональну програму «Здорова Україна», яка покликана популяризувати здоровий спосіб життя і мотивувати громадян займатися фізкультурою та спортом. Для цього слід створити відповідні умови. Тож робота команди очільника держави направлена на те, аби ця можливість тренувань з’явилася в кожного українця. Ми повністю підтримуємо подібні ініціативи Володимира Зеленського, тому на Дніпропетровщині спортивні об’єкти не лише реконструюються, але і будуються «з нуля». Втілювати такі масштабні проєкти в життя нам дає змогу програма «Велике будівництво» – розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За традицією, стадіон відкрили товариським матчем. В першій грі на новому полі зустрілися команди Вільногірської ОТГ та збірної з керівництва Дніпропетровської обласної ради, облдержадміністрації і народних депутатів.

«Стадіон «Дніпровець» був зведений ще у шістдесятих роках. Раніше тут приймали першості району, області та країни не лише з футболу, але і з легкої атлетики. Місцеві команди ставали призерами всеукраїнських змагань. Проте з роками все застаріло, тому можна сказати, що фактично об’єкт звели наново. Це чудовий подарунок для мешканців Дніпровського до 30-ї річниці незалежності України» – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

Реконструкція стадіону тривала два роки і стала в майже 77 млн грн.

!IMG_9240!IMG_9209 !IMG_9269IMG_9318 IMG_9333