Новини

Гліб Пригунов анонсував III –тю «Феєрію Дніпра»!

photo5249319474987904608
Головний театральний фестиваль області проходитиме цього року з 19 по 26 жовтня. На поціновувачів високого мистецтва чекатимуть 9 яскравих вистав, талановита гра відомих українських зірок, неймовірний спектр емоцій та ексклюзивний репертуар від професійних труп з різних міст України.
«Вже трохи більше, ніж за 2 тижні, ми знову на 8 днів поринемо в атмосферу високого мистецтва. Відомі зірки, улюблені спектаклі, море позитиву та яскравих вражень . Прогноз – точний, адже у нас вже є досвід 2 років проведення фестивалю. І кожного разу це було феєрично!» — написав на своїй сторінці у Фб голова Дніпропетровської обласної ради.
Гліб Пригунов є ініціатором та ідейним натхненником фестивалю «Феєрія Дніпра». Головною метою його проведення голова облради бачить підвищення культурного рівня Дніпропетровщини та залучення більшої кількості людей до якісного дозвілля.
Цього разу фестиваль пройде у театрі ім. Шевченко, який вже рік, як носить звання національного. Серед запланованих вистав : «Порцеляновий кролик» дніпровського театру «Віримо», київський театр «Золоті Ворота» представить спектакль «Сталкер», вистава «Вій» чернігівського театру, Київський академічний театр юного глядача на Липках з виставою «Кураж», Харківська обласна громадська організація творчого об’єднання „Театр 19” з виставою „Двері”, Київський академічний театр на Подолі з виставою „Зойчина квартира”, вистава «Ревізор» Дніпровського академічного театру драми і комедії, «Про мишей і людей» — театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».
Голова обласної ради Гліб Пригунов розповів про успіх попередніх фестивалів і додав: «Я задоволений, що ініціатива проведення театрального фестивалю знайшла відгук у більше ніж 5 тисяч глядачів минулого разу. Впевнений, що «Феєрія Дніпра – 2019» ще більше здивує і сподобається!».
Презентация1