Новини

Гліб Пригунов: «Безкоштовні заняття спортом на стадіоні «Олімпійських резервів»!  

18881876_806834462819430_5577494424662561819_n
Голова Дніпропетровської обласної ради повідомив, що було прийнято рішення виділити час з 6 по 8 ранку з та з 20 до 22 годин ввечері, аби жителі Дніпра та області могли безкоштовно займатись спортом у відновленому спорткомплексі «Олімпійські резерви».
«Ми прийняли таке рішення, не зважаючи на відсутність поданих заявок від спортивних об’єднань та на незручності, пов`язані з деякими порушеннями правил поведінки на стадіоні. У тому числі, не було передбачене додаткове фінансування на електроенергію, воду та інше. Втім, ми не збираємось брати за це гроші з людей, які хочуть займатися на стадіоні», — зазначив Гліб Пригунов.  Концептуально «Олімпійські резерви» — це спортивний заклад, який був побудований виключно для потреби професійних спортсменів, для їх тренувань та підготовки до змагань.
Втім, як заявив голова облради: «Ми хочемо розвивати спортивний рух і здоровий спосіб життя в області. Нагадаю, що два тижні тому ми зустрічалися зі спортивними активістами і шукали взаємопорозуміння. Я обіцяв надати нову інформацію 10 вересня. Сьогодні це питання вирішено. Саме тому прошу усіх відвідувачів ставитися до спортивного об’єкту, як до особистої власності. Що завгодно може вийти з ладу та перетворитися на руїни, якщо користатися необережно. Дякую Олександру Пшеничникову та Михайлу Лельчицкому за допомогу у вирішенні цього питання».