Новини

Гліб Пригунов вручив ключі від нових квартир родинам семи військовослужбовців Дніпропетровщини

img_2221

Сьогодні голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов вручив ключі від квартир у новозведеному будинку у с. Партизанське родинам семи учасникам АТО та військовослужбовцям Нацгвардії України.

Посилення соціальних гарантій воїнів-гвардійців є одним з найважливіших пріоритетів держави, визначених Президентом Петром Порошенко.

 Вперше за всю історію незалежності України з державного бюджету виділили 122 млн грн на придбання житла для військовослужбовців. Дніпропетровщина отримала 3,5 млн грн, за які придбали помешкання у новому будинку. Звели його будівельники області. Будинок створений з урахуванням всіх будівельних та сучасних вимог з застосуванням енергоефективних технологій. Розміщений він в екологічно чистому районі області, у саму центрі села Партизанське, за 12 км від Дніпра. Поряд розташовані амбулаторія, дитячий садок та школа.

«Два роки тому Україна взяла курс на зміцнення і модернізацію армії та допомогу військовослужовцям. Дуже приємно, що проект з надання житла захисникам реалізовується в нашому регіоні. Для нас головне, щоб герої, які нас захищають, завдяки яким ми можемо спокійно працювати, мали нормальні житлові та побутові умови. Декілька з військових вже завтра поїдуть на передову і будуть впевненими за комфорт на затишок у своїх родинах. У планах держави будівництво ще ряду житлових будинків для військових і впевнений, що обласна рада також буде приймати у цьому участь. Щиро бажаю, щоб у кожній вашій родині панувала любов, мир та добробут », — звернувся до військових Гліб Пригунов.

 У 2017 році у державному бюджеті на будівництво житлових об`єктів для військовослужбовців закладено ще близько 200 млн грн. На сьогодні військові Нацгвардії по всій Україні отримали від держави 55 квартир, на наступний рік заплановано будівництво ще 500 нових помешкань. Загалом же у черзі на житло ще стоїть близько 250 службовців Нацгвардії з нашої області, всі вони отримують житло згідно черги

 

img_2315 img_2260 img_2204 img_2185 img_2134 img_2037 img_2025