Новини

Гліб Пригунов: «Від потужності збройних сил України залежить наш мир та спокій»

img_5595

День збройних сил України – це свято кожного з нас! Адже від того, на скільки потужні збройні сили України, залежить мирне життя, незалежність та свобода українців! Зараз наша армія проходить складний етап, стоїть на захисті незалежності і територіальної цілісності держави. Саме у бойових діях на сході України створилося сучасне національне військо. Близько 17 тисяч  жителів області стали на захист країни, 425 з них не повернулися додому.

Напередодні професійного свята – Дня збройних сил України голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов привітав військовослужбовців регіону та нагородив кращих представників цієї професії.

«За плечима Збройних Сил України – славні традиції наших предків, козацька звитяга, доблесть дідів та батьків у Другій світовій війні.  Тоді країна працювала у тилу, віддаючи останнє для перемоги над фашистами, так і сьогодні наше суспільство об’єдналося заради нашої свободи. Тисячі людей  на мирній території, працюють і підтримують наші збройні сили, моляться у церквах за ваше життя та нашу перемогу!», — звернувся до військових Гліб Пригунов.

Він також нагородив кращих військовослужбовців регіону почесними грамотами, відзнаками та медалями до 25-ї річниці Незалежності України!

img_5684           img_5597