Новини

Гліб Пригунов: «Героям Слава! Сьогодні ці слова на вустах у кожного українця!»

IMG_0653

З нагоди національного свята, Дня Захисника України, у Дніпрі на цілий день розплановані урочистості. Вони розпочалися покладанням квітів на площі біля обласної ради та державної адміністрації.

Внизу проспекту Поля зібрались сотні людей, аби вшанувати  загиблих на Алеї Пам’яті. До заходу долучились представники духовенства та обласної влади.

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов зазначив:

«Не можливо оплатити борг перед тими, хто віддав життя за мирне небо над нашою головою Втім, ми маємо пам’ятати про їх подвиг кожного дня, підтримувати їх рідних та робити усе, аби їх жертва не була марною!».

Також через пряме включення з Києва усіх присутніх на параді у Дніпрі привітав особисто Президент Петро Порошенко.

Уросчисті заходи  продовжуються: хода  колони військовослужбовців та бійців АТО містом, панахида за загиблим воїнами у Музеї АТО і нагородження бійців, які, ризикуючи життям, сьогодні захищають Україну!

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов привітав усіх жителів області зі святами та наголосив, що у День Захисника України кожен повинен пам’ятати, яку дорогою ціною виборюється незалежність:

«Дорогі співгромадяни, шановні наші воїни, які захищали і які сьогодні боронять нашу державу! Ви, як ніхто, знаєте ціну нашої незалежності та свободи! Ви, що пройшли крізь війни, смерті товаришів, горе близьких! Завдяки вам наше суспільство пройшло шлях згуртування, а країна стала міцною та сильною! У свято Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва, у день заснування УПА та — головне – у День Захисника України щиро вітаю вас! Бажаю кожному з вас бути зігрітим любов’ю і теплом рідних людей! Міцного вам здоров’я, щастя та наснаги!».IMG_1184 IMG_0509 IMG_0618 IMG_1184