Новини

Гліб Пригунов запросив школярів до «Школи молодого політика».

IMG_2871

В Дніпропетровській обласній раді продовжують проводити екскурсії і знайомити молодь із роботою депутатів і органів місцевої влади. Головна мета – виховувати обізнане та грамотне покоління, через зрозумілість та прозорість представницького органу.

Учні побували у музеї місцевого самоврядування та сесійній залі. Голосували як депутати, дізнались все про фракції облради і постійні комісії. Під час екскурсії діти поспілкувались із головою обласної ради Глібом Пригуновим. Він розповів про важливість підготовчої роботи до сесії та зазначив: «Я радий бачити ваші зацікавлені очі. Переконаний, що зараз підростає гідна зміна. Загалом, знати про функції органів місцевої влади повинна кожна обізнана людина. Якщо ж вас цікавить такий напрямок розвитку детально – запрошую вас взяти участь у «Школі молодого політика».

Школа молодого політика “Primaries” — ініціатива голови обласної ради Гліба Пригунова. Триденний інтенсив має на меті підготувати молодих людей до активної політичної діяльності та надихнути їх розвивати власні міста, села та райони. Перший випуск школи був влітку. Наразі готується усе необхідне для запуску нового курсу і навчанню молоді.

Школа включатиме: практичні та теоретичні навчання від кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Відомі блогери, політологи читатимуть лекції та поділяться власним досвідом!

Усі деталі про старт набору до Школи молодого політика “Primaries” будуть опубліковані вже згодом. Слідкуйте за новинами на сторінці Дніпропетровської обласної ради у Фейсбук.