Новини

Гліб Пригунов: «Знання і щастя — вони йдуть поруч»

IMG_7150

Символічна естафета передавання вогню знань наступним поколінням, присяга першокурсників, вальс найстарших студентів, державний гімн та гімн студентів «Гаудеамус» – саме так розпочався День знань у Національному гірничому університеті. Це один з найкращих навчальних закладів країни. За оцінкою ЮНЕСКО він входить до трійки провідних технічних університетів України. Очолює виш вже багато років академік Геннадій Півняк — визнаний у світі вчений, генератор неординарних ідей, талановитий педагог , організатор масштабних й актуальних наукових досліджень.

IMG_7214

Гліб Пригунов, голова обласної ради, почесний гість на святі нагородив за особисті заслуги перед державою Геннадія Григоровича спеціальною нагородою, яка була вперше започаткована в нашій області до Дня Незалежності країни. Почесними грамотами були нагороджені і найкращі викладачі університету.

Гліб Пригунов у своїй промові на урочистій лінійці побажав всім студентам міцних знань, та головне – щастя: «Від того, яку професію ви оберете, наскільки наполегливо будете вчитися та чи зможете стати професіоналами, залежить, чи зможете ви отримувати задоволення від своє роботи. Тільки самодостатня людина, яка змогла реалізуватися, зможе стати щасливою».

IMG_7208