Новини

Гліб Пригунов зустрівся з Послом Королівства Данії Рубеном Мадсеном

43036594_325864181304843_8341159559250837504_o

Про це на своїй сторінці у Facebook  написав Гліб Пригунов:

 

Надзвичайним і повноважним Послом Королівства Данії в Україні Рубеном Мадсеном окреслили можливі напрямки співпраці.
Перш за все, воно вже почалося і має продовжуватися в сільськогосподарській галузі. Данці вже проінвестували аграрні підприємства у Львівській та Івано-Франківській областях, зараз йдеться про розширення географії.
Безперечно, говорили про ризики для іноземного бізнесу. Це близькість нашої області до лінії фронту, гарантії з боку верховенства права та унеможливлення впливу корупційних схем.
Впевнений, більшість наших аргументів були почуті. Як то: Дніпропетровська область потужний форпост для всієї України, всієї Європи і вона надійно охороняється ЗСУ, майже всі закупівлі в нашій області проводяться через тендерну площадку Прозорро, силові та фіскальні органи з кожним днем також демонструють все більшу відкритість.
Загалом же Данія є нашим справжнім стратегічним партнером. Вона є одним з найбільших донорів компанії U-Lead, як в свою чергу фінансує десятки мільйонів доларів в розвиток децентралізації на Україні.
Тож ми вдячні нашим партнерам із Данії та сподіваємося на розширення співпраці між нашими країнами! Бажаю всім мешканцям області хороших вражень та гарного відпочинку на Днях Данії в Дніпрі!