Новини

Гліб Пригунов: «Кожне місто – це перш за все люди, які в ньому живуть!»

img_9013

За традицією святкування Дня міста  Дніпро розпочалося з урочистого покладання квітів до Олександра Поля, людини, що поклала початок розвитку нашої області, як потужного промислового краю.

Тому саме у День міста були нагороджені люди, які роблять  вагомий внесок у його розвиток, сьогодення і майбутнє! Гліб Пригунов, голова обласної ради вручив відомим громадянам спеціальні медалі, що були вперше започатковані у нашій області до Дня Незалежності,

Серед нагороджених такі заслужені люди, як Михайло Мельник, народний артист України, художній керівник театру «Крик», Людмила Падалко, головний лікар обласного перинатального центру, Леонід Турчин, почесний будівник України, Євген Чепурняк, заслужений артист України, Олександр Черкаський, волонтер та інші.

«За кожним досягненням міста — будь то будівництво доріг, зведення нових інфраструктурних об’єктів, спортивних комплексів, шкіл, садочків, промисловими чи спортивними рекордами — стоїте ви, шановні мешканці. Щирі, чуйні, амбіційні, ділові та завзяті – завдяки вам розвивається місто, змінюється майже щодня!  Завдяки  вам, шановні мешканці Дніпра,  наше місто  називають містом  милосердя і витримки,  містом  консолідації патріотичних сил України, з чуйним серцем та потужним потенціалом. Ви – це і є Дніпро! Без перебільшення  — це ваше свято!», — сказав у своїй урочистій промові голова обласної ради Гліб Пригунов.