Новини

Гліб Пригунов нагородив відзнаками майстрів-художників

111_MG_2074
З нагоди національного Дня художника у селищі Петриківка влаштували урочите свято для майстрів розпису. Голова обласної ради привітав художників та вручив їм нагороди і грамоти.
 
«Дякую вам за те, що зберігаєте український дух та національну культуру. Саме завдяки вашій творчості Україна має самобутню культуру і традиції, які сьогодні стають відомими на міжнародній арені. Дякую усім нашим митцям за те, що вкладаєте у малювання всю душу і робите справді неоціненний внесок у становлення і розвиток України!», — зазначив Гліб Пригунов.
 
Голова обласної ради також розповів про майбутні заходи щодо розбудови Петриківського району. Зокрема, у цьому році громада виграла конкурс обласної ради на 400 000 грн. Ці гроші підуть на облаштування музею творчості. Ще 200 000 грн з обласного бюджету спрямовано на продовження будівництва ролердрому у Петриківці.
 
«Одна із важливих цілей на майбутнє — це організація більшої фестивальної площі для Петриківського дивоцвіту, адже фестиваль з кожним роком стає масштабнішим і вже потребує більшої території», — додав Гліб Пригунов.