Новини

Гліб Пригунов: «На європейських та світових змаганнях цього року український прапор піднімався 167 разів».

IMG_2609

Саме таку кількість медалей дніпропетровські спортсмени привезли до України у 2018-му. Голова обласної ради вже традиційно До Дня фізкультурника зібрав спортивний актив області: зіркових призерів-земляків, тренерів, керівників федерацій, меценатів, паралімпійців. Під час урочистого нагородження спортсменів, Гліб Пригунов зазначив: «Я дякую вам за те, що сьогодні є з чим вас вітати, є чим пишатися і чого прагнути. Спорт – важливий напрямок розвитку суспільства. Це дух, досягнення і перемоги. Не забувайте про наставників та батьків. Вони заслуговують на найкращі слова. Ми сьогодні готові підтримувати молодь, спортсменів-початківців і професіоналів, їх тренерів. Бажаю вам пізнавати смак перемоги ще неодноразово!».

На урочистому заході також обговорили розвиток спортивної інфраструктури в області. Цього року на будівництво закладів фізичної культури з обласного бюджету виділено 160 000 000 грн. Зараз триває реконструкція 20 спортивних об’єктів, будуються  стадіони та спорт-майданчики. Не останню роль в цьому відіграють і меценати, які роблять важливі внески у розвиток інфраструктури.

Як зауважує голова облради, головна мета — створити якісну систему спортивного виховання. Це стосується і професійних кадрів, і комфортних умов для тренувань.

Для зручності підписуйтесь на наш канал в Telegram https://t.me/oblradadnipro

IMG_2663