Новини

Гліб Пригунов: «Оновлюємо міжміський транспорт та зменшуємо тарифи на перевезення».

_MG_2361

Сполучення Новомосковськ – Дніпро має щоденний пасажиропотік близько 10 тисяч людей. Відтепер тут почали курсувати 15 нових великогабаритних автобусів. Згодом перевізник планує закупити ще 10 машин. Автівки обладнані необхідним приладдям для людей з особливими потребами, є окреме місце для інвалідів та матусь із колясками. Вартість проїзду вдалось зменшити з 20 до 15 гривень завдяки двигунам, що працюють на газі.

Оновлення міжміського транспорту та комфортне перевезення пасажирів є важливим завданням у роботі обласної ради. Попереднім перевізником на цьому маршруті була одеська компанія. Через багато нарікань до їх роботи від пасажирів був проведений новий конкурс. Важливо, що переможець тендер,у окрім оновлення автопарку та зниження тарифу, буде платити податки саме тут на Дніпропетровщині, оскільки компанія зареєстрована у Новомосковську, а не в Одесі, як було раніше. Також з 24 грудня повним ходом запрацює нова автостанція із касою для інвалідів і безкоштовною туалетною кімнатою для пасажирів. Зараз йде процес інформування населення, касири вже працюють. Окрім цього, голова обласної ради поставив ще одне важливе завдання — забезпечити комфортне транспортне сполучення від автостанції у різні куточки міста. Люди, які їхатимуть автобусами із Новомосковська, матимуть змогу пересуватися по місту за 3-4 гривні.

Гліб Пригунов, голова обласної ради зазначає: «Наш орієнтир – це якісний транспорт та прийнятна ціна. На прикладі сполучення Новомосковськ — Дніпро ми бачимо відповідальну роботу компанії-перевізника. Саме так повинні працювати люди, які хочуть залишитися і успішно вести бізнес в системі міжміського транспорту нашої області. Надання комфортних якісних умов для пасажирів – це зараз важлива вимога, якій потрібно відповідати!».

_MG_2341

_MG_2398

_MG_2431

_MG_2454