Новини

Гліб Пригунов: «Посилюємо контроль за дотриманням правил полювання спільними зусиллями».

БРАКОН

Вже цієї суботи, 11 серпня відкривається сезон полювання. За законом полювати на територіях природно-заповідного фонду суворо заборонено! Саме ж таке рішення прийняла і Обласна рада минулого року! і тоді ж були оприлюднені карти природо – охоронних територій, з яким контролюючі органи мали ознайомити всіх мисливців. Проте мали місце чисельні порушення меж екотериторій мисливцями.

Цього року такі випадки слід упередити, — вважає голова обласної ради Гліб Пригунов. Необхідно контролювати дотримання встановлених правил і обмежень задля формування та відновлення довкілля, збереження біологічного різноманіття регіону. До контролюючих органів та Спілки мисливців та рибалок офіційно довели затверджені межі природо-заповідних територій. Їм роздали спеціальні карти екомережі області та наголосили, що із цими даними має бути ознайомлений кожен мисливець Дніпропетровщини! Представники поліції підтвердили, що цього року будуть ще пильніше слідкувати за дотриманням вимог Закону, реагувати на порушення і карати.

Голова обласної ради Гліб Пригунов наголосив: «Є закон, який повинні виконувати всі. Ми хочемо, аби норми прописані на папері, виконувались усіма мисливцями в реальному часі! Головна мета – попередити факти браконьєрства, інформувати про затверджені межі, де можна полювати, а де заборонено».

Ознайомитися із затвердженими картами природно-заповідних територій можна за посиланням: https://oblrada.dp.gov.ua/…/sklikann…/viii-session/176-8vii/#

Для зручності підписуйтесь на наш канал в Telegram https://t.me/oblradadnipro

IMG_2499

IMG_2506