Новини

Гліб Пригунов привітав Патрульну поліцію Дніпра із другою річницею від дня створення.

26982210_1577308002319022_905578209_o

 

Цілком нова правозахисна структура, яка розпочала свою роботу 17 січня 2015 року, святкує своє День народження. За статистикою патрульна поліція Дніпра має одні з найкращих показників по Україні. Серед населення вони мають як прихильників, так і тих, хто поки не схвалює їх роботу. Втім, незмінним фактом є одне і найважливіше — довіра до правоохорнців збільшується. І цим варто пишатися, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:

«Саме патрульна поліція може вважатися прикладом того як змінюється держава. Так, поступово, місцями — несміливо, місцями — під градом критики! Проте — щодня вперед! І сьогодні ми бачимо вже не «зелених» патрульних молодиків і дівчат, а загартованих вулицею і боротьбою за порядок молодих людей! Вічна пам’ять тим, хто загинув у боротьбі зі злочинністю! Бажаю віри у свою силу і правоту, удачі та здоров’я всім патрульним!».

У планах поліції на 2017 рік вже стоять деякі нововведення. У березні у Дніпрі з’явиться дорожня поліція, співробітники якої будуть стежити за дотриманням правил дорожнього руху на п’яти трасах міста: київської, полтавської, харківської, криворізької і донецької.