Новини

Гліб Пригунов привітав шахтарів Дніпропетровщини з професійним святом

1_n

Розвиток Дніпропетровщини, її економічна стабільність нерозривно пов’язані з вугільною промисловістю та шахтарською справою. Саме наш регіон є лідером за кількістю вугледобувних компаній в Україні. Лише за минулий рік у шахтах Павлоградського району, Першотравенська та Тернівки видобули 19 мільйонів тонн вугілля. Завдяки складній та небезпечній роботі шахтарів у наших домівках є світло та тепло, безперебійно працюють промислові підприємства, а наш регіон є енергетично незалежним.
З професійним святом працівників шахтарської галузі регіону привітав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов
«Представники такої важкої, але життєво необхідної професії – гордість нашого регіону та України. У вугільній галузі працюють люди особливого характеру, які не звикли пасувати перед труднощами та небезпекою. Професія шахтаря і гірника вимагає максимальної витримки і самовідданості. Завдяки вашій працелюбності та відповідальності, вуглевидобувні підприємства області долають виклики часу та забезпечують безперебійну роботу промисловості, соціальної інфраструктури. Впевнений, завдяки вашому професіоналізму і витримці ви й надалі будете долати всі проблеми»- звернувся до шахтарів Гліб Пригунов.
Кращі представники галузі отримали від голови облради пам’ятні медалі до Дня незалежності, а також почесні грамоти.

http://envira-gallery id=»2671″