Новини

Гліб Пригунов: «Підтримка талановитої молоді – стратегія держави, і нам вдалося розпочати такий процес».

21761515_1687933154559301_3997439696714479153_n

39 активних, ініціативних, амбітних науковців, журналістів, громадських діячів, спортсменів, аграріїв, лікарів, волонтерів та інших сьогодні отримали заслужені премії від голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова. Більше 3-х місяців тривала робота конкурсної комісії до моменту, коли офіційно оприлюднили імена переможців.
Заявки подали 129 людей. Після перевірки всіх документів далі пройшов 101 кандидат. Їх імена були оприлюднені на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради для проведення відкритого on-line голосування. За його результатами по 10 кандидатів з кожної категорії було допущено до наступного етапу. Таким чином, комісія розглянула 66 кандидатур і, шляхом відкритого голосування, визначила ТОП-5 осіб по кожній з категорій. За результатами оцінювання комісією переможцями конкурсного відбору на отримання матеріального заохочення стали 39 осіб, які отримали до 15 тис грн.
«Підтримка талановитої молоді — головна стратегія держави, і нам вдалося розпочати такий процес. Україна потребує справжніх патріотів, професіоналів, людей з активною громадянською позицією, тому завдання будь-якої влади — залишити цих людей в країні, аби вони не роз’їхалися . Дати їм можливість почувати себе захищеними та потрібними власній країні. Наше завдання — зробити так, аби у цьому конкурсі брало участь ще більше людей. Ми врахували всі пропозиції, які надійшли на нашу адресу з приводу організації конкурсу. Ми за відкритий конкурс, аби якомога більше людей бачили, що перемагають гідні», — зазначив Гліб Пригунов.
Він також запевнив, що конкурс буде продовжено і наступного року. До кінця ж цього року громадяни Дніпропетровщини зможуть позмагатись ще в одному аналогічному конкурсі на здобуття премії. Соціальна значущість даного нововведення полягає в активізації молодіжної політики області: через стимулювання потенціалу, підтримку талановитої молоді, розвиток соціальної активності та молодіжних ініціатив на місцевому рівні.