Новини

Гліб Пригунов: «Св. Миколай несе не тільки солодке, а й культурне».

IMG_4014

Сьогодні у Дніпропетровській філармонії за підтримки голови обласної ради Гліба Пригунова пройшла новорічна концертна вистава до Дня святого Миколая!

Майже сімсот дітей з усієї області відвідали грандіозне музичне шоу. Серед них були діти військових, волонтерів і загиблих учасників АТО. Також на свято запросили школярів, які допомагають нашим військовим на сході і зараз, — печуть домашні смаколики, роблять обереги, збирають допомогу.

IMG_4041

Поринути у справжню новорічну казку дітям допомогла єдина в Україні дитяча філармонія! Для маленьких глядачів виступили видатні колективи, які неодноразово ставали лауреатами всеукраїнських та міжнародних фестивалів! Грав для дітей симфонічний оркестр, який вважається справжнім брендом Дніпропетровщини!

Директор філармонії Ігор Хініч розповів: « У цій виставі головне, що діти будуть виступати для своїх однолітків! Єдине розуміння, єдині імпульси добра і чистоти, які так нам потрібні кожного дня, тим паче в день святого Миколая!».

IMG_4032

Голова обласної ради Гліб Пригунов прокоментував: «Сьогодні Дніпропетровська філармонія працює у різноманітних сучасних напрямах! Наша філармонія єдина, яка робить мюзикли, а не тільки концерти! Тут створюють шоу, яке поєднує драматургію, вокал, хореографію. І головне – в цих стінах роблять музичну культуру доступною для розуміння кожного глядача! І для дорослого поціновувача, і для маленького! У минулому році ми вже виділили кошти на ремонт будівлі. Будемо підтримувати і надалі!».

По завершенню вистави усі діти отримали від святого Миколая солодкі подарунки. Також для малечі був організований майстер клас з петриківського розпису, облаштовані святкові фото зони. Розважали гостей яскраві аніматори в образах казкових персонажів!

IMG_3982