Новини

Гліб Пригунов: «Фармацевти України зробили величезний внесок у спасіння українських поранених бійців та захист нашої країни від воєнної агресії!

img_2277

З нагоди професійного свята –Дня фармацевтичного працівника – голова Дніпропетровської  обласної ради Гліб Пригунов , радник керівника області Валентина Рєзніченка Тетяна Губа та директор департаменту  охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації
Наталія Будяк привітали фармацевтів України та області, а також виказали сердечну подяку за безцінну волонтерську роботу.

«За відсутністю необхідних, якісних медичних препаратів жоден лікар не зможе врятувати життя, навіть якщо він спеціаліст дійсно високого рівня. Тільки дякуючи підтримці фармацевтичних компаній вдалося зберегти життя багатьом нашим солдатам!» — Гліб Пригунов

За останні роки, у період АТО на Сході України, допомогу та підтримку українських фармацевтів важко переоцінити. Упродовж воєнних дій незліченна кількість медикаментів була відправлена до лікарень, воєнних госпіталів та безпосередньо на фронт.

Понад 22 тисячі поранених,  хворих і травмованих  захисників пройшли через наші медичні заклади і Дніпропетровський військовий госпіталь. Кожному із цих бійців надавали необхідну допомогу, і кожному були потрібні ліки.

Спасіння поранених було б неможливим без допомоги фармацевтичних компаній.  Політравми, опіки, ампутації, травми очей та інші серйозні ураження потребують щоденно великої кількості дорогих препаратів.

З нагоди професійного свята  щиру вдячність фармацевтичним компаніям передали бійці  93, 92, 25, 128, 81, 80, 56, 28 бригад, батальйону «Донбас»  та багатьох інших військових підрозділів. Дякували за те, що впевнені у надійній медичній підтримці в тилу!

Голова обласної ради Гліб Пригунов, у свою чергу, подякував запрошеним учасникам за їх важливу працю та вагомий внесок у розбудову нашої держави, а також вручив ювілейні медалі «25 років незалежності України».

Патріотизм та відданість українських фармацевтів врятувала багато життів та вилікувала безліч поранень. Зараз, коли воєнні діє досі тривають, коли наших поранених хлопців продовжують евакуювати із зони АТО, фармацевти продовжують робити свій безцінний внесок у захист нашої країни та рятування її воїнів!

img_2320 img_2323