Новини

«Цивілізоване суспільство починається із виховання молоді!»

15

20 травня на центральній площі Покровського пройшов районний зліт спілки дитячих організацій «Дивоцвіт». Святкували 15-ти річчя організації. Після офіційної частини захід продовжився у парку «Чарівні дубки» села Олександрівка. Там відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово — патріотичної гри «Сокіл» ( «Джура»), а також конкурс «Кашовари» та «Знавці українського козацтва».
У заході взяли участь більше 300 учасників дитячих організацій сімнадцяти шкіл району . До дітей на свято завітали почесні гості, районні та сільські керівники, які звернулися до учасників з вітальним словом та добрими побажаннями.
Під патронатом Голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Олександровича Пригунова святкування 15-річчя Спілки дитячих організацій «Дивоцвіт» Покровського району відвідали майстри КП «ЦНТ «Дивокрай» ДОР». Для всіх учасників проводився майстер-клас з Петриківського розпису. Особливу увагу дівчат привернув майстер-клас з косоплетіння, адже саме коса з давніх часів вважалась символом краси української дівчини, і сучасні красуні також поважають цю традицію.

0113