Новини

Голосування на «Премію Дніпропетровської обласної ради» завершено

ЗАКРІ

31 березня був останній день он-лайн голосування на сайті обласної ради. Громадяни України віддали свої голоси за гідних кандидатів. Серед усіх претендентів було обрано не більше 10 чоловік у кожній категорії. Їх прізвища можна дізнатися тут

На останньому етапі 5 фіналістів обирає конкурсна комісія. Засідання комісії відбудеться 10 квітня.

Кожен з переможців отримає матеріальне заохочення у розмірі 15 тис. грн. (без урахування податків) та публічне визнання.  Цього разу на «Премію Дніпропетровської обласної ради» претендували 95 осіб.

Преміанти обиратимуться за  11 категоріями, серед яких медицина, культура, журналістика, бізнес, героїчні вчинки та інші. Критеріями відбору є актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, результати та перспективність.
Про головну мету конкурсу розповів її ініціатор та засновник голова обласної ради Гліб Пригунов:

«Талановита, активна та цілеспрямована молодь повинна відчувати підтримку держави. Сьогодні це є пріоритетом нашої роботи, адже головна задача – зупинити «відтік мізків» за кордон. Обласна рада з цією метою проводить багато заходів. Це і «Премія обласної ради», і «Школа молодого політика», і безкоштовне навчання для молодих АТОвців у ДРІДУ НАДУ. Якщо молодь  залишатиметься та працюватиме на рідній землі, то саме це стане основою для створення думаючого, цивілізованого суспільства в Україні!».