Новини

Гуманітарна допомога одному з військових шпиталів Дніпропетровщини: сучасну апаратуру передали від Премʼєр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

!DOR08678

Для забезпечення надання якісної та своєчасної медичної допомоги військовим шпиталь отримав генератори, апарати УЗД та ЕКГ, операційні столи, кардіомонітори, апарати ШВЛ, ортопедичні дошки, медико-тактичні аптечки.

«Передали гуманітарку разом з головою фракції «Слуга народу» у Криворізькій міській раді Олександром Фастовцем. Це вже не перша гуманітарна допомога від поляків, яку область отримує завдяки комунікації із закордонними партнерами Олександра Фастовця, Юрія Корявченкова, команди «Слуги народу» у Кривому Розі, обласних та народних депутатів.

Про те, наскільки потужною є підтримка Польщі, годі й говорити. Завдяки новому обладнанню медики шпиталю зможуть врятувати ще більше життів», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За час повномасштабного вторгнення у військовому шпиталі було надано допомогу сотням військових.

«Ми розуміємо, наскільки важливою є якість медичної допомоги під час війни. Мова йде про порятунок життів, а це – найвища цінність. Ми раді допомогти і будемо продовжувати це робити», – сказав Яцек Дуткевич, помічник Премʼєр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

Медиків шпиталю відзначили почесними грамотами. Для Премʼєр-міністра Польщі передали почесну відзнаку обласної ради «Оборона. Єдність. Перемога».

«Україну сьогодні підтримує весь цивілізований світ. І допомога кожної держави, кожної благодійної організації є неоціненною. Щоразу це додатковий крок до нашої Перемоги», – сказав голова фракції «Слуга народу» у Криворізькій міській раді Олександр Фастовець.